bannerfagne

Een idyllisch gelegen hotel
naast het meer van Butgenbach

Het hôtel du lac

Hartelijk welkom in ons vestiging gelegen te Bütgenbach in het hart van de oostkantons. U kunt er alle watersporten beoefenen en vele mooie wandelingen maken in de natuur of de hoge venen. Het hotel ligt onmiddellijk aan de Ravel.

Na de beslissing van de Belgische regering, vinden we belangrijk om onze klanten gerust te stellen. Ons hotel blijft open. Mogelijkheid op maaltijd.

Wij houden ons persoonlijk met onze klanten bezig. Bij aankomst is er een grote parking gratis beschikbaar (voor het hotel). U verblijft in een van de 24 kamers. Elke morgen wacht er een ontbijtbuffet op u.

s’ Middags en s’ avonds verwelkomen wij u graag in ons nieuw restaurant. Vraag naar onze half pension formule indien gewenst.

Zin om te ontspannen? Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen.

Onze kamers

Ons hotel beschikt over 24 kamers.

  • Dubbel kamers
  • Twin kamers
  • Familie kamers
Wifi gratuit Parking gratuit Buffet

Het restaurant

Het restaurant werd volledig vernieuwd in een chique brasserie stijl en bevind zich op de eerste verdieping van het hotel du lac.

Kom de keuken van Carol proeven. Deze geeft een eerbetoon aan producten van eigen bodem door ze te sublimeren.

Met haar amper 25 jaar, is Carol Linnertz een jonge restauranthouder vol van energie en talent, waardoor ze haar eigen restaurant kan leiden.

Haar passie voor de keuken zit in de familiegeschiedenis. Ze heeft haar reeds gewapend bij haar vader, Gerty Linnertz, die de chef was van Cyrano in Waimes, maar ook in andere grote spelers zoals Manoir des Lébioles en Courchevel in de bekende vestiging «Les Airelles».

E-fietsverhuur vanaf het hotel

25 € / dag

Neem contact met ons

Wilt op het verblijf op een geheel andere manier?

Wij bieden u buitengewoon verblijf, individueel of in groep.
Met een autocar en de chef van het hotel, bezoekt u alle dagen een andere omgeving en
verblijft u in ons hotel.